Pravila privatnosti i zaštita osobnih podataka korisnika

Zaštita podataka i Vaše privatnosti značajna je za Senko d.o.o.  i zbog toga uvijek vodimo brigu o tome tijekom našeg poslovanja.

U ovim uvjetima korištenja informirati ćemo Vas koju vrstu podataka možete pronaći na našim web stranicama i za koju svrhu se oni mogu koristiti.

 

Baza podataka korisnika

Ako postavite upit na Senko d.o.o. web stranici ili naručite neki od naših promotivnih materijala mi ćemo pohraniti informacije koje ste nam dali o sebi, kao što su ime i prezime, e-mail adresa,  kontakt telefon.  Prikupljene podatke koristimo isključivo da bi Vam ponudili naše usluge ili poslali zatražene promotivne materijale. Ukoliko pristanete, koristiti ćemo Vaše osobne podatke kako bismo Vam , poštom ili e-mailom, poslali Katalog Senko ili ponudu za konkretni upit.

Naravno, u svakom trenutku možete povući svoju izjavu na način da pošaljete e-mail poruku u kojoj ćete navesti da više ne želite primati informacije o Senko proizvodima, na adresu info@senko.hr.

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje istih trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova (instaliranje proizvoda, servis, rješavanja reklamacija…). Pohrana podataka se vrši na neodređeno vrijeme.

Također, Senko d.o.o. zadržava pravo na objavu naziva tvrtki kao svojih referenci i poslovnih partnera na web stranici www.senko.hr, osim u slučaju kada je eksplicitno specificirano drukčije ugovorom o suradnji.

Zloupotreba Vaših osobnih podataka

Sve podatke o kupcima čuvamo na siguran način, uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite. Vaši podaci su dostupni samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici naše tvrtke i naši poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naša je obveza osigurati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza. Ni u kojem slučaju nećemo dostavljati niti razotkrivati osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Ovom izjavom obvezujemo se da nećemo zloupotrebljavati vaše osobne podatke koje ste popunili u obrascu upita (ime i prezime, e-mail adresa,  kontakt telefon).

Tehnički podaci

Podatke koji se pristupom na Internet stranicu bilježe automatski, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.…) imamo pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti Internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Ako posjetite našu web stranicu, naš web server će zabilježiti uobičajene tehničke podatke koji će biti anonimni i koristit će se kao baza za našu statistiku da možemo kontinuirano poboljšavati pristupačnost našim web stranicama.

Radi poboljšanja naših usluga povremeno putem e-maila šaljemo informacije našim kupcima koji se nalaze na mailing listi o načinu korištenja prikupljenih podataka. Kupcima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka koji su prikupljeni u svrhu izvršenja isporuke prema narudžbi, kupac je dužan pravovremeno nas obavijestiti o promjeni. Ukoliko kupac ne dostavi obavijest u pisanom obliku (putem e-maila na info@senko.hr) ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe, isporuke proizvoda ili dodatnih zahtjeva kupca.

Na web stranicama www.senko.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i  drugi online servisi i alati.

Kako bi se osigurao ispravan rad web stranice www.senko.hr, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Isto čini i većina velikih web-mjesta. Kolačić je mala tekstna datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom web-mjestu. S pomoću kolačića web-mjesto pamti vaše radnje i željene postavke (poput odabira jezika) tijekom duljeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na web-mjesto odnosno pri pregledavanju njegovih različitih stranica. Kolačići (cookies) su podaci poslani sa web stranice i spremljeni na korisnikov internet preglednik, u toku pregledavanja web stranice. Svakim korištenjem web stranice, preglednik šalje kolačiće natrag na server, kako bi informirao web stranicu o prethodnim aktivnostima korisnika.

Kako se kontroliraju kolačići?

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Više informacija potražite na: aboutcookies.org.  Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Jamstvo korištenja web stranice

Senko d.o.o. ne izjavljuje niti jamči, izričito niti prešutno, da je sadržaj web stranice i/ili povezanih stranica potpun ili ažuriran; da će web stranica i/ili povezane stranice uvijek biti dostupne i raspoložive, te da neće sadržavati pogreške, viruse, crve i druge računalne programe koji bi mogli prouzročiti štetu korisnicima ili trećim osobama. Svaki korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost. Vi, a ne Senko d.o.o. snosite sve eventualne troškove vezane uz održavanje ili popravak računalne opreme. Bilo kakvo jamstvo dano na ovim stranicama odnosi se isključivo na proizvode ili usluge koje pruža Senko d.o.o..Senko d.o.o. naglašava da sve materijale i sadržaje na web stranici treba uzeti “takvima kakvi jesu”, te se Senko d.o.o. ne smatra odgovornim za eventualne posljedice koje mogu proizići iz drugačijeg tumačenja materijala i sadržaja na web stranici.

 

Želite znati više?

Ukoliko imate još pitanja ili želite više informacija, vezano za spremljene podatke, molimo Vas pošaljite pismo ili e-mail na Senko d.o.o.. Nastojat ćemo odgovoriti što je prije moguće. Molimo Vas da koristite mail info@senko.hr.

 

VRH

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka