Prednosti SENKO peći na pelete

Pelete_SENKO peći na pelete koriste se za grijanje stambenih prostora i/ili centralno grijanje, a istovremeno služe i kao ukrasni element u svakom prostoru. Topli zrak pomoću ventilatora izlazi iz peći u prostoriju kroz rešetke na prednjoj strani peći.

Drugim ventilatorom dovodi se primarni zrak u ložište, a dimni plinovi se istodobno odvode iz ložišta u dimnjak. SENKO peći na pelete odlikuju se visokom učinkovitošću (91-96%) kao i vrlo niskim stupnjem zagađenja okoliša. Konstruirane su i izrađene do najsitnijih detalja da bi na najbolji način zadovoljile sve potrebe korisnika za funkcionalnošću i sigurnošću.

Pelete_prednosti-0Doziranje peleta u ložište je automatsko i programirano s elektronskim sklopom pomoću pužnog dozatora

SENKO-control-panel

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno rukovanje i podešavanje svih potrebnih parametara - izbornik na 14 jezika (HR-SI-RS-HU-RO-EN-IT-NL-DE-FR-ES-PT-GR-TR)

Na upravljačkoj ploči možete pratiti potrošnju peleta (u kg/h) ovisno o radnom režimu peći

Mogućnost upravljanja s pametnim telefonom - wifi modulom (OPCIJA)

Pelete_prednosti-03Upravljanje daljinskim upravljačem - paljenje/gašenje, podešavanje brzine ventilatora, snage grijanja

Pelete_prednosti-05Mogućnost programiranja dnevnog/tjednog rasporeda rada peći (6 mogućih programa + 10 unaprijed definiranih profila)

Na stražnjoj strani peći nalazi se priključak vanjskog zraka potrebnog za izgaranje (izbjegavanje trošenja kisika u prostoriji u kojoj se boravi)

Pelete_prednosti-06Mogućnost reguliranja temperature grijanja prostora pomoću sobnog termostata

sigurnosni_uredjajiSigurnosni uređaji koji automatski prekidaju doziranje peleta u ložište i javljaju alarm na upravljačkoj ploči

Imaju najviše standardno ugrađene hydro opreme na tržištu.

pp-water-oprema

VRH

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka