SENKO štednjaci i kamini

Kroz povijest u mnogobrojnim obiteljskim domovima nezamislivo je bilo bez pravog zidanog štednjaka na kruta goriva. Vatra i toplina koja je zračila bila je prirodni izvor snage i zadovoljstva mladih i starih.

Tijekom godina neprestanim raseljavanjem, nestajale su velike obitelji, a time polako i zidani štednjaci. No nostalgija za štednjacima je ostala. Ipak, svako vremensko razdoblje ima svoj vlastiti stil. Harmoničnim skladom nostalgične prirodne topline, suvremene tehnologije i modernog dizajna prije više od 35 godina nastao je proizvod – SENKO ŠTEDNJAK.

Poštujući tradiciju, SENKO štednjak izvor je jeftinog, ekonomičnog i ekološki čistog grijanja i kuhanja. Vrhunska kvaliteta izrade i dugotrajnost postignute su korištenjem novih tehnologija, a zahvaljujući modernom izgledu i dotjeranim detaljima poželjni su u svakom prostoru.

Svi SENKO proizvodi suvremenog su i atraktivnog vanjskog dizajna pri čemu se za većinu modela nudi više mogućnosti vanjskog izgleda prema željama kupca.

Proizvodni asortiman:

ŠTEDNJACI ZA CENTRALNO GRIJANJE BEZ PEĆNICE I S PEĆNICOM:

25, 35 kW

KLASIČNI ŠTEDNJACI NA KRUTA GORIVA:

7.2, 7.5, 8.1 i 8.4 kW 

 • štednjaci za centralno grijanje bez pećnice i s pećnicom
 • klasični štednjaci s pećnicom
 • PREMIUM LINE štednjaci

LOŽIŠTA KAMINA NA KRUTA GORIVA:

25 i 35 kW

 • METAL line
 • MODERN line

PEĆI NA PELETE:

8 i 10 kW – za grijanje prostora

12, 13 i 19 kW za centralno grijanje

Suvremeni dizajn, nostalgični duh vatre, kombinacija grijanja, kuhanja i pečenja, dizajnirana prema Vašem ukusu zahvaljujući mogućnosti biranja između različitih vrsta materijala koji definiraju vanjski izgled štednjaka. Unutrašnjost proizvoda krojena je na temelju klasičnog kuhinjskog štednjaka, te nadograđivana inovativnim tehnološkim rješenjima, koja su rezultat više od 35 godina uspješnog razvoja i praćenja zahtjeva suvremenog tržišta prema najvišim europskim standardima.

Kako bi SENKO štednjak na tržištu zadržao mjesto izrazito kvalitetnog i funkcionalnog štednjaka, proizvodi se od kvalitetnih sirovina u bogatoj robusnoj konstrukciji. Najteži zahtjevi i uvjeti korištenja zadovoljavaju se ugradnjom masivnih kotlova (grijača) od visoko kvalitetnog kotlovskog lima prema normi EN 12815 zbog čega imaju veliku dugotrajnost bez potrebe mijenjanja istih. Kvalitetu proizvoda i zaštitu potrošača jamči europski CE znak i Izjava o svojstvima. Europske norme propisuju i standarde prema kojima proizvod mora zadovoljiti vrlo visoke ekološke i sigurnosne uvjete. SENKO štednjak, svojom konstrukcijom, te upotrebom drvene biomase kao ogrjeva predstavlja proizvod čije su ekološke karakteristike čak i iznad onih propisanih EN normama.

Sve ove značajke objedinjene u SENKO KVALITETI proizvoda jamstvo su dugotrajnog i zadovoljnog korištenja proizvoda.

VRH

  Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Vaša poruka