Prednosti SENKO kamina

Sa zadnje strane kamina ugrađen je dovod vanjskog zraka za izgaranje kako bi se izbjeglo trošenje toplog zraka (kisika) u prostoriji u kojoj se boravi (obaveza za niskoenergetske i pasivne kuće). Nedostatak kisika u prostoriji izaziva značajne zdravstvene poteškoće kod čovjeka.

Dovođenjem sekundarnog zraka u ložište dodatno se iskorištava gorivo i spaljuju štetni plinovi, čime SENKO kamini u potpunosti zadovoljavaju ekološke norme i proces izgaranja goriva opisan sa SENKO GREEN LABEL.

Za kontrolu izgaranja goriva svi modeli opremljeni su staklenim vratima ložišta koja ujedno i dekorativno obogaćuju kamin.

visoka_iskoristivostLožište kamina (kotao) je izrađeno od visokootpornog kvalitetnog kotlovskog lima prema EN 13229. Spremnik vode nalazi se otraga, lijevo i desno bočno te gore. Zbog toga se odlikuju visokim stupnjem iskoristivosti i mogu se priključiti u kombinaciju s bilo kojom drugom vrstom grijanja.

Ugradnjom SENKO proizvoda za centralno grijanje u svoj postojeći sustav grijanja na plin/loživo ulje ili solarnu energiju možete jednostavno i u svakom trenutku izabrati jeftiniji energent za grijanje i tako štedjeti.
shema MARKETING

Vanjska obloga SENKO ložišta kamina ima nebrojene mogućnostiod rustikalnih do modernih dizajna – ovisno o Vašim željama i stilu unutarnjeg uređenja.

VRH

    Ostavite nam poruku, kontaktirat ćemo vas u najkraćem roku.

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš Email (obavezno)

    Vaša poruka